Boendeförslag

Inom kort kommer vi rekommendera olika boende alternativ.

Då Borgholm är en mycket populär sommarstad så gäller det att vara tidigt ute.

Några som vi idag vet har bra boende är:

Kapelludden Stugor och Camping:
FRÄSCHA & NYSTYLADE STUGOR!

stugskissI våra 22 välutrustade, vinterbonade stugor men ny inredning bor du bekvämt med självhushåll.

Här finns dusch, wc, TV, golvvärme m m. Stugorna är på 30 kvm med plats för upp till 6 bäddar och har en 15 kvm stor möblerad altan under tak. Flera av stugorna har dessutom sjöutsikt.

När du bor i stugorna har du även tillgång till servicehuset med tvättmaskiner, torktumlare och bastu. Lakan och handdukar finns att hyra.

Allt på bästa läge i Borgholm på Öland!

http://www.kapelludden.se/

Villa Ingrid. 

Här erbjuds Ölandsbesökaren ett charmigt och hemtrevligt boende i ett lugnt läge men ändå med behagligt gångavstånd till restauranger, hamnen, bad och allt annat som Borgholm kan bjuda på.

Fastigheten som är byggd i början av 30-talet, var ursprungligen en läkarvilla. I närmare 30 år drev Signhild Sundkvist Cickans rum och 1998 köpte Ingrid Wennberg fastigheten och startade Villa Ingrid. Verksamheten har utvidgats i omgångar och innehåller idag 18 rum med 1-4 bäddar och en lägenhet med 5 bäddar. 13 av rummen har egen dusch och toalett. Samtliga rum har TV.

Hotellet är klassat som 3-stjärningt Hotel Garni enligt hotellklassificeringssystemet. Hotellet har hisssamt matsal med en glasveranda. Tillgång till rejäla gemensamhetsutrymmen och en stor vacker trädgård. Vi har ett fritt Wi-Fi och du har tillgång till en dator för att kolla dina mail m.m.
http://www.villaingrid.se/

Villa Badhusgränd

Enklare boende med självhushåll i eget kök . Man tar med sängkläder själv. Lite billigare men hyr bara ut veckovis. Både dubbelrum och fyrbäddsrum. Perfekt att ta med familjen till.

Kontakta Kenneth på tel 0709-84 96 60 för mer info och prisuppgifter

Fler boende finner ni på

www.oland.se/sv/bo
Tänk på att Borgholm är en sommarstad och det råder högsäsong bland uthyrarna under SM. Så var ute i god tid.